Chasing my dreams


Vanaf jongs af aan was ik al gek van foto's. Ik kon uren foto's in plakboeken plakken en ik heb heel wat zondagen samen met mijn moeder de mooiste plakboeken gemaakt. Ik heb ze nog steeds, soms blader ik er in en moet ik lachen om de teksten die ik er bij schreef. Gelukkig is mijn Nederlands er in de tussentijd wel op vooruit gegaan... Ik maakte altijd veel foto's met wegwerpcamera's en met het fototoestel waar ik lang voor gespaard had. Het was een super spannende tijd, want je wist nooit of je foto's gelukt waren. Misschien waren ze wel bewogen of overbelicht. Zodra ik mijn rolletjes had ingeleverd, fietste ik elke dag naar de winkel om te kijken of ze al klaar waren.. Uiteraard kregen deze foto's plekjes in mijn kamer die bestond uit fotobehang of in een van mijn vele plakboeken. Mijn hele kelder staat er vol mee. 

 

Mijn liefde voor foto's en creëren is alleen maar gegroeid in de afgelopen jaren. in 2011 kocht ik mijn eerste digitale camera en ben ik gaan oefenen en leren, cursussen, praktijkdagen en nog meer cursussen. Ik stond vaak model voor de camera, maar achter de camera vond ik misschien toch wel veel leuker. Ik kocht een fotostudio en ging aan de slag. Hoe meer ik er mee bezig was hoe leuker ik het vond.. Het begon met het fotograferen van mijn dochter en mijn huisdieren en al snel volgde het eerste fotoshootfeestje. Daarna begonnen de aanvragen te komen voor verschillende soorten shoots. En nu ben ik verslaafd, ik wil er nooit meer mee stoppen. Ik wil leren, nog meer leren en de belangrijkste en mooiste momenten van alles en iedereen vastleggen. Ik denk in beelden, ik zie in alles foto's. Ik probeer de emoties en momenten zo gedetailleerd mogelijk vast te leggen, het liefst met een dromerige sfeer. Ik heb zoveel ideeën voor de toekomst dat het lijkt alsof mijn hoofd soms ontploft. 

 

En nu maak ik er mijn werk van. Ik ga ervoor. Ik laat me niet stoppen en ga mijn droom om mijn eigen bedrijf in de fotografie te beginnen waar te maken. Hoe dit allemaal verloopt en wat ik allemaal doe en ga doen zal ik hier in mijn blogs met jullie delen. 

 

Dream it, wish it, do it...... 

Reactie schrijven

Commentaren: 0