Fotoshoot Carel Kraayenhof

Oh my god. Droom ik? Ik ben gevraagd om foto's van Carel Kraayenhof te maken en zijn ensemble. Ken je hem nog, de muzikant die er voor zorgde dat Maxima moest huilen? Carel Kraayenhof is het tangofenomeen van Nederland sinds het huwelijk van koning en koningin Prins Willem-Alexander en Prinses Maxima in 2002. Tijdens een prachtige vertolking van " Adios Nonino" van Astor Piazzolla zagen meer dan 55 miljoen mensen wereldwijd de 'traan van Maxima'. 

 

Wauw en ik mag hem fotograferen samen met zijn muzikanten. Ik heb het gevoel dat ik droom, maar voel me erg vereerd. Knijp me even om te zien of het echt is. 

 

Aankomende dinsdag gaat het allemaal gebeuren. Dan ga ik uitgebreid foto's van ze maken voor de officiële website van Carel Kraayenhof. Zo spannend allemaal. Ik ben druk bezig met de voorbereidingen, vooral de geestelijke voorbereiding. :) Plannen bedenken, licht testen, de locatie bekijken. Er komt zoveel bij kijken als je het goed wilt doen. Overal liggen to-do lijstjes en mijn laptop maakt overuren.  

 

Ik zal uitgebreid verslag doen van de week in mijn blog.. Nu nog even snel door met de voorbereidingen.