The way I work....


 

Uniek, spontaan en creatief passen het beste bij de wijze waarop ik werk. Niks moet, alles mag. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelen voor het beste resultaat. Ik hou er van om te overleggen en wordt enthousiast van eigen inbreng en ideeën. Fotograferen is mijn passie en dat zul je dan ook terug zien in de resultaten. We bespreken samen wat we precies gaan doen voordat we beginnen met de fotografie.

 

Tijdens een shoot speel ik graag met licht, omgeving, diepte en scherpte. Geen enkele foto is hetzelfde, dat maakt het uniek. Tijdens de fotografie geef ik tips en ik help je met een ontspannen en spontane houding. Je mag verschillende kleding en accessoires meenemen en ik kan helpen bij het uitzoeken van de geschikte outfit voor een mooi resultaat.

 

Tijdens de fotoshoot sta jij centraal. Ik zal er alles aan doen om alle unieke momenten op een speciale manier vast te leggen zodat we beide trots kunnen zijn op de resultaten en je met een tevreden gevoel naar huis gaat. 

 

Na de fotoshoot maak ik een selectie van de mooiste foto’s. De foto’s ontvang je bewerkt in hoge resolutie, zodat je er een mooie print van kunt laten maken of kunt gebruiken voor Social media. Je krijgt van mij geen vooraf bepaald aantal foto's maar je krijgt je ze gewoon allemaal. Geen extra kosten of verrassingen achteraf, gewoon het allerbeste.                                                                                                  Foto made by Gaby de Jong 

 

In mijn thuisstudio kun je altijd terecht voor een kop thee of koffie en een fotoshoot in een veilige omgeving waar je jezelf kunt zijn. 

 


Wil je een fotoshoot boeken of heb je vragen? Neem gerust contact met me op.