There is a miracle growing inside you...


 Babyshowers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Hoe leuk is het om je zwangerschap te vieren met familie en vrienden. Je kunt het nog leuker maken met een babyshowershoot. Lekker gek doen met zijn allen en de zwangere in het zonnetje zetten. Met zijn allen op de foto, gewoon zoals jullie zijn of met gekke accessoires. Bij HBoonstraFotografie is het mogelijk. Ik kom bij je thuis of op locatie. 

 

Ben je trots op je zwangerschap en wil je samen met je geliefde, je kinderen, je huisdieren of gewoon alleen je zwangerschap voor altijd laten vereeuwigen in een fotoreportage, dan kun je een zwangerschapsshoot boeken bij HBoonstraFotografie. Je kunt kiezen voor een thema, het kan bij je thuis, op locatie of in de studio. 

 

 

De Babyshower en/of zwangerschapsshoot

 

 •  Je ontvangt alle foto's digitaal in hoge resolutie via Wetransfer
 •  Vooraf kledingadvies 
 •  Ik neem alle tijd voor de foto's, er is geen tijdsdruk of tijdsduur. 
 •  De foto's worden nabewerkt en zijn beschikbaar in kleur en/of zwart-wit
 •  Kledingwissel tussendoor mogelijk
 •  In overleg kan er gekozen worden voor een thema, (spullen voor het thema worden verzorgd) hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn
 •  Professionele begeleiding tijdens de shoot
 •  Geen gelimiteerd aantal foto's
 •  Thuis, op locatie of in de studio
 •  Verschillende achtergronden beschikbaar in de studio thuis of op locatie
 • Bij een babyshowershoot zijn er allerlei leuke, gekke en hippe accessoires, hoedjes en artikelen beschikbaar

Babyshowershoot 

 

Zwangerschapsshoot studio

 

Zwangerschapsshoot thuis of op locatie

 

€ 49,95 *

 

€ 99,95

 

€ 99,95 * 

 


* Wanneer een shoot op locatie of thuis plaats vindt, worden er reiskosten gerekend, €0,19 cent per km.Wil je een zwangerschapsshoot of babyshowershoot boeken of heb je vragen? Neem gerust contact met me op.


Wat kun je verwachten...


Vóór de shoot

 

Na het inplannen van de fotoshoot ontvang je per e-mail een bevestiging. Hierin staat ook beschreven waar je rekening mee kunt houden en wat je eventueel mee kunt nemen. Graag wil ik weten wat je wensen zijn, of je kiest voor een bepaald thema of dat je meerdere foto’s in andere opstellingen wilt laten maken.

 

Bij aankomst bespreken we eerst wat we precies gaan doen voordat we beginnen met de fotoshoot.

Tijdens de shoot

 

Tijdens de shoot krijgen je goede begeleiding en tips. Ik help je met een mooie en passende houding. Je mag verschillende kleding meenemen, ik kan helpen bij het uitzoeken van de geschikte outfit en combinaties tijdens de fotoshoot.

 

Een babyshower is uniek, gezellig en een blijvende herinnering voor altijd. Sfeer gezelligheid en humor zijn voor mij erg belangrijk tijdens de shoot. 

 

Bij een zwangerschapsshoot is het belangrijk dat jij op je mooist in beeld komt, rust, geduld en een ontspannen sfeer is daarbij erg belangrijk. 

Na de shoot

 

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met nabewerken van de foto's voor het beste resultaat. Daarna stuur ik een digitale selectie van de mooiste foto’s. Alle foto's ontvang je vervolgens in hoge kwaliteit (digitaal). De foto's worden zo snel mogelijk verstuurd via We-transfer. Heb je nog extra wensen? Bijvoorbeeld een bepaalde foto in zwart-wit. Dan kun je dit aangeven na ontvangst van de foto's.