Loving an animal is like loving your family....


Je huisdier, je beste maatje, de liefde van je leven.. Dieren zijn zo puur, ze luisteren naar je, ze geven je al hun onvoorwaardelijke liefde door dik en dun. Hoe mooi is het om die liefde en vriendschap voor altijd vast te laten leggen. Bij mij is elk huisdier welkom. Foto's maken met jouw lieveling (en) kan in de studio, thuis of op locatie.

 

Ik heb een grote passie voor paarden. Paardenshoots doe ik dan ook regelmatig en je zou het bijna een specialiteit kunnen noemen. Een shoot te paard, een shoot op het strand bij zonsondergang of in het bos? Een blackfoto van jouw paard. Het is allemaal mogelijk. 

 

 

De (huis)dieren en/of paardenshoot

 

 •  Je ontvangt alle foto's digitaal in hoge resolutie via Wetransfer
 •  Vooraf kledingadvies indien je samen met je dier op de foto wil
 •  Ik neem alle tijd voor de foto's, er is geen tijdsdruk of tijdsduur. Met dieren is nu eenmaal veel geduld nodig.
 •  De foto's worden nabewerkt en zijn beschikbaar in kleur en/of zwart-wit
 •  Kledingwissel tussendoor mogelijk
 •  In overleg kan er gekozen worden voor een thema, (spullen voor het thema worden verzorgd) hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn
 •  Professionele begeleiding tijdens de shoot
 •  Geen gelimiteerd aantal foto's
 •  Thuis, op locatie of in de studio
 •  Verschillende achtergronden beschikbaar in de studio thuis of op locatie
 •  Meerdere dieren is geen probleem

Huisdierenshoot studio

 

Huisdierenshoot thuis of op locatie

 

Paardenshoot op stal of op locatie

 

Paardenshoot thema

€ 49,95 

 

€ 49,95 *

 

€ 49,95 (bij 2 paarden of meer vervallen de reiskosten + 5 euro korting p.p.)

 

Vanaf € 49,95* (afhankelijk van thema, aantal paarden) 

 


* Wanneer een shoot op locatie of thuis plaats vindt, worden er reiskosten gerekend, €0,19 cent per km.Wil je een huisdierenshoot of paardenshoot boeken of heb je vragen? Neem gerust contact met me op.


Wat kun je verwachten....


Vóór de shoot

 

Na het inplannen van de fotoshoot ontvang je per e-mail een bevestiging. Hierin staat ook beschreven waar je rekening mee kunt houden en wat je eventueel mee kunt nemen. Graag wil ik weten wat de wensen zijn, of je kiest voor een bepaald thema of dat je meerdere foto’s in andere opstellingen willen laten maken. 

 

Bij aankomst bespreken we eerst wat we precies gaan doen voordat we beginnen met de fotoshoot.

Tijdens de shoot

 

Tijdens de shoot heb ik je hulp nodig om samen gave foto's te maken van je dieren. Leuke en spontane ideeën zijn altijd meer dan welkom. 

 

Rust en geduld is erg belangrijk bij een huisdieren of paardenshoot. Ik neem alle tijd. Ook heb ik altijd hulpmiddelen bij me zoals hondensnoepjes, paardensnoepjes of rammel geluiden voor de beste foto's.

 

 

Na de shoot

 

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met nabewerken van de foto's voor het beste resultaat. Daarna stuur ik een digitale selectie van de mooiste foto’s. Alle foto's ontvangen jullie vervolgens in hoge kwaliteit (digitaal). De foto's worden zo snel mogelijk verstuurd via We-transfer. Heb je nog extra wensen? Bijvoorbeeld een bepaalde foto in zwart-wit. Dan kun je dit aangeven na ontvangst van de foto's.