Children see magic, because they look for it....


Wat is er mooier dan een prachtige foto van je kinderen aan de muur of een serie foto's van een onvergetelijke dag op een magische plek. Kinderen worden zo snel groot, die herinneringen wil je voor altijd blijven koesteren. Wil je een prinsessenshoot, een ridder in de nacht, een magische shoot in het bos of op gewoon mooie foto's van je kinderen thuis of in mijn studio dan kun je bij mij een kindershoot boeken. 

 

 

De kindershoot

 

 •  Je ontvangt alle foto's digitaal in hoge resolutie via Wetransfer
 •  Vooraf kledingadvies
 •  Ik neem alle tijd voor de foto's, er is geen tijdsdruk of tijdsduur
 •  De foto's worden nabewerkt en zijn beschikbaar in kleur en/of zwart-wit
 •  Kledingwissel tussendoor mogelijk
 •  In overleg kan er gekozen worden voor een thema, (spullen voor het thema worden verzorgd) hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn
 •  Professionele begeleiding tijdens de shoot
 •  Geen gelimiteerd aantal foto's
 •  Thuis, op locatie of in de studio
 •  Er zijn veel accessoires, kleding en andere leuke dingen voor kinderen beschikbaar
 •  Verschillende achtergronden beschikbaar in de studio of op locatie

Kindershoot studio

 

Kindershoot thuis of op locatie

 

Themashoot studio

 

Themashoot thuis of op locatie

€ 74,95

 

€ 74,95 * 

 

Vanaf € 99,95 (afhankelijk van het thema)

 

Vanaf € 99,95 * (afhankelijk van het thema)

 


* Wanneer een shoot op locatie of thuis plaats vindt, worden er reiskosten gerekend, €0,19 cent per km.Wil je een kindershoot boeken of heb je vragen? Neem gerust contact met me op.


Wat kun je verwachten..


Vóór de shoot

 

Na het inplannen van de fotoshoot ontvang je per e-mail een bevestiging. Hierin staat ook beschreven waar je rekening mee kunt houden en wat je eventueel mee kunt nemen. Graag wil ik weten wat je wensen zijn, of je kiest voor een bepaald thema of dat je meerdere foto’s in andere opstellingen wilt laten maken. Voor een themashoot verzorg ik alle benodigdheden. Uiteraard mag je altijd zelf ook vanalles meenemen.

 

Bij aankomst bespreken we eerst wat we precies gaan doen voordat we beginnen met de fotoshoot.

Tijdens de shoot

 

Tijdens de shoot krijg je goede begeleiding en tips. Ik help je met een mooie en passende houding. Je mag verschillende kleding meenemen, ik kan helpen bij het uitzoeken van de geschikte outfit en combinaties tijdens de fotoshoot. 

 

Bij een kindershoot is vooral spontaniteit en gezelligheid belangrijk. Gekke ideeën tijdens een shoot zijn altijd welkom.

 

 

Na de shoot

 

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met nabewerken van de foto's voor het beste resultaat. Daarna stuur ik een digitale selectie van de mooiste foto’s. Alle foto's ontvang je vervolgens in hoge kwaliteit (digitaal). De foto's worden zo snel mogelijk verstuurd via We-transfer. Heb je nog extra wensen? Bijvoorbeeld een bepaalde foto in zwart-wit. Dan kun je dit aangeven na ontvangst van de foto's.