I'm much more me, when I'm with you....


Wat is er belangrijker in je leven dan verliefd worden en voor altijd samen zijn. En hoe mooi is het om die liefde voor altijd te laten vastleggen in een fotoreportage. Misschien bij zonsondergang, op een speciale plek waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet of de plek waar jullie elkaar het ja-woord gaven. Misschien als cadeau, omdat jullie al zo veel jaar bij elkaar zijn of om gewoon de liefde te vieren. Voor een liefdesshoot op locatie, thuis of in de studio ben je bij HBoonstraFotografie aan het goede adres. 

 

De liefdesshoot

 

  •  Je ontvangt alle foto's digitaal in hoge resolutie via Wetransfer
  •  Vooraf kledingadvies 
  •  Ik neem alle tijd voor de foto's, er is geen tijdsdruk of tijdsduur. 
  •  De foto's worden nabewerkt en zijn beschikbaar in kleur en/of zwart-wit
  •  Kledingwissel tussendoor mogelijk
  •  Professionele begeleiding tijdens de shoot
  •  Geen gelimiteerd aantal foto's
  •  Thuis, op locatie of in de studio
  •  Verschillende achtergronden beschikbaar in de studio thuis of op locatie 

Liefdesshoot studio

 

Liefdesshoot thuis of op locatie

€ 49,95

 

€ 49,95 * 

 


* Wanneer een shoot op locatie of thuis plaats vindt, worden er reiskosten gerekend, €0,19 cent per km.Wil je een liefdesshoot boeken of heb je vragen? Neem gerust contact met me op.


Wat kun je verwachten...


Vóór de shoot

 

Na het inplannen van de fotoshoot ontvang je per e-mail een bevestiging. Hierin staat ook beschreven waar je rekening mee kunt houden en wat je eventueel mee kunt nemen. Graag wil ik weten wat jullie wensen zijn, of jullie kiezen voor een bepaald thema of dat jullie meerdere foto’s in andere opstellingen willen laten maken.

 

Bij aankomst bespreken we eerst wat we precies gaan doen voordat we beginnen met de fotoshoot.

Tijdens de shoot

 

Tijdens de shoot krijgen jullie goede begeleiding en tips. Ik help jullie met een mooie en passende houding.

 

Jullie mogen verschillende kleding meenemen, ik kan helpen bij het uitzoeken van de geschikte outfit en combinaties tijdens de fotoshoot.

Na de shoot

 

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met nabewerken van de foto's voor het beste resultaat. Daarna stuur ik een digitale selectie van de mooiste foto’s. Alle foto's ontvangen jullie vervolgens in hoge kwaliteit (digitaal). De foto's worden in bijna alle gevallen binnen 10 werkdagen verstuurd via We-transfer.

 

Heb je nog extra wensen? Bijvoorbeeld een bepaalde foto in zwart-wit. Dan kun je dit aangeven na ontvangst van de foto's.