Good friends are like stars...


Je beste vriend of vriendin, je maatje, je BFF, je vaste vriendengroep, je stapmaatjes, je schoolvrienden. Hoe je je vrienden  ook omschrijft, de band die jullie hebben is bijzonder en voor altijd. Hoe leuk is het om die band vast te laten leggen in een fotoreportage. Een vriendschapshoot is leuk om cadeau te geven of om samen te plannen en naar uit te kijken. Het kan plaats vinden in de studio, thuis of op locatie. Wil je een vriendschapsshoot met een thema; Ibiza, Glamour, etc.. dan kan dit uiteraard ook in overleg.

 

De vriendschapshoot

 

  •  Je ontvangt alle foto's digitaal in hoge resolutie via Wetransfer
  •  Vooraf kledingadvies als je dit wilt
  •  Ik neem alle tijd voor de foto's, er is geen tijdsdruk of tijdsduur. 
  •  De foto's worden nabewerkt en zijn beschikbaar in kleur en/of zwart-wit
  •  Kledingwissel tussendoor mogelijk
  •  Professionele begeleiding tijdens de shoot
  •  Geen gelimiteerd aantal foto's
  •  Thuis, op locatie of in de studio
  •  Verschillende achtergronden beschikbaar in de studio thuis of op locatie 
  •  In overleg kan er gekozen worden voor een thema (spullen voor het thema worden verzorgd)

Vriendschapshoot studio

 

Vriendschapshoot thuis of op locatie

 

Vriendschapshoot thema

 

€ 24,95 p.p.

 

€ 24,95 p.p. *

 

Vanaf € 24,95 p.p. * (afhankelijk van het thema)


* Wanneer een shoot op locatie of thuis plaats vindt, worden er reiskosten gerekend, €0,19 cent per km.Wil je een vriendinnenshoot boeken of heb je vragen? Neem gerust contact met me op.


Wat kun je verwachten...


Vóór de shoot

 

Na het inplannen van de fotoshoot ontvang je per e-mail een bevestiging. Hierin staat ook beschreven waar je rekening mee kunt houden en wat je eventueel mee kunt nemen. Graag wil ik weten wat je wensen zijn, of je kiest voor een bepaald thema of dat je meerdere foto’s in andere opstellingen willen laten maken.

 

Bij aankomst bespreken we eerst wat we precies gaan doen voordat we beginnen met de fotoshoot.

Tijdens de shoot

 

Tijdens de shoot krijgen je goede begeleiding en tips. Ik help je met een mooie en passende houding. Je mag verschillende kleding meenemen, ik kan helpen bij het uitzoeken van de geschikte outfit en combinaties tijdens de fotoshoot.

Na de shoot

 

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met nabewerken van de foto's voor het beste resultaat. Daarna stuur ik een digitale selectie van de mooiste foto’s. Alle foto's ontvang je vervolgens in hoge kwaliteit (digitaal). De foto's worden zo snel mogelijk verstuurd via We-transfer. Heb je nog extra wensen? Bijvoorbeeld een bepaalde foto in zwart-wit. Dan kun je dit aangeven na ontvangst van de foto's.